Ready Steady Cook

ready steady cookVan 17 t/m 30 december 2007 is Ready Steady Cook weer te zien op BBC2 om 17:30. Met de feestdagen voor de deur staat dit programma in het teken van het kerstmenu en feestelijke hapjes voor oud & nieuw. Onder leiding van Ainsley Harriott strijden bekende tvchefs weer tegen elkaar in het rode en groene team en proberen in 20 minuten een volledige maaltijd op tafel te zetten met slechts een paar ingredienten die een kandidaat voor ze meeneemt. Nog geen idee voor wat je op tafel wilt zetten deze kerst? Kijk dan Ready Steady Cook of zet anders de kerst gouwe ouwe: boerenkool met worst op tafel of ga ouderwets gourmetten of fonduen.

* Tegenwoordig wordt Ready Steady Cook ook uitgezonden bij SBS6 elke werkdag rond kwart voor 4.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)