Dieten?! Afvallen?!

De feestdagen staan bol van lekker eten en de kilo’s vliegen eraan! Goede voornemens moeten er genomen worden en dat betekent afvallen en dieten. Er is veel te vinden over afvallen op het internet. Bezoek de site’s van de dieetgoeroe’s Sonja Kimpen (weblog) en Sonja Bakker of koop hun boeken en ga zelf het programma volgen wat deze dames hebben uitgewerkt. Maar dit zijn niet de enige dieetboeken die verkrijgbaar zijn. Kijk op Bol.com voor een hele lijst met dieetboeken. Ga voor een goed dieetadvies eerst praten met je dokter. Er zijn namelijk zoveel methodes. Kijk eens in het dossier Antivet op MensHealth of blijf met beide benen op de grond en lees het dossier Overgewicht van het NRC. Wil je gewoon alles weten over gezonde voeding neem dan een kijkje bij het Voedingscentrum of de DelHaize Lekker Gezond site. Wil je contact met andere “afvallers” dan zijn er verschillende fora, de grootste zijn dieetforum.nl en dieetforum.be. Nog niet genoeg van afvallen? Kijk dan op internet nog eens het programma De Afvallers van SBS6

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.