Wie is de beste keukenprinses?

a_vs_catherine
Vrijdag 21 december om 20.25 op Nederland 3 bij BNN is er Katja vs de rest. Dit keer moet Katja het opnemen tegen Catherine Keyl. De battle: Wie is de beste keukenprinses? De laatste zin op de BNN site luidt al : ‘Als de keuken maar heel blijft …’ Het zal me dus wat worden. Beide dames moeten 3 uitdaging met elkaar aangaan. Zal Katja de pittige tante in de keuken zijn en Catherine de onhandige kok die de verkeerde ingredienten toevoegd? Of schakelen ze de hulp in van Ronald McDonald zelf die hun snel de fijne kneepjes van het vak leert? Klik hier voor de aflevering online!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.