delicious. Kerst 2007

delicious. Kerst 20071 jaar delicious. in Nederland. Dat wordt gevierd, je krijgt bij dit kerstnummer een taartsjabloon gratis en een overheerlijk recept voor een chocolade-sinaasappel-biscottitaart om het sjabloon gelijk te gebruiken en er is een nieuw gezicht, Sylvia Witteman neemt de plaats van culi-columnist Onno Kleyn in. Verschillende experts voor de beste kerstgerechten. Een vleesexpert, wildexpert, groente-expert, visexpert, bijgerechtexpert, champagne-expert, kaasexpert, dessertexpert em cocktailexpert aan het woord. Jamie Oliver leeft zich uit met waanzinnige lekkere ideeen wat betreft brood. Gewoon weer een ‘delicious’ nummer! Klik hier voor een voorproefje!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.