BBC GoodFood Januari 2008

bbc goodfood januari 2008De laatste feestrecepten in het januarinummer van BBC Goodfood met de gemakkelijkste recepten ooit voor het kerstdiner, decadente desserts, het koekhuisje voor de kinderen en recepten voor heerlijke nieuwjaarshapjes. Recepten voor heerlijke soepen, seizoensgerechten, Gordon Ramsay geeft zijn geheimen prijs voor Beef Bourguignon en 10 recepten voor simpele maaltijden om deze maand te maken. Heb je slaapproblemen dan heeft GoodFood eettips voor een betere nachtrust en er zijn tips om een milieubewuste thuiskok te worden. Al met al weer voldoende te lezen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.