SOS Piet special

plaatjeWie kent SOS Piet niet? Wellicht ken je ook zijn recepten uit TV familie? Voor dit magazine heeft Piet Huysentruyt speciaal voor de komende feestdagen 24 exclusieve feestgerechten met heel veel wild. Hapjes, soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts het komt allemaal aanbod. Makkelijk in de stap-voor-stap beschrijving van de recepten en het wordt nog makkelijker met de welbekende SOS Piet tips bij elk recept. Ook voor een wildgerecht kan je bij S.O.S. Piet terecht. Ga snel naar je krantenwinkel en haal TV Familie met dit gratis kookboekje in huis. De SOS Piet pocket krijg je bij TV Familie nummer 50!

Titel: SOS Piet
Auteur: Piet Huysentruyt
Verschijningsjaar: 2007
In opdracht van: TV familie

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “SOS Piet special”

 1. pietje ik had een vraag
  wil zelf mijn rode kool op azijn opleen zoals op alle eetfestijnen maar het lukt me niet
  wat is nu je geheim voor een goede afloop
  thx op voorhand hoor

 2. Dag Piet, ik heb een vraagje, heb deze week al U pannen aangekocht, de kleef en antikleefpannen. Nu heb ik de kleefpan 1 maal gebruikt en die is reeds helemaal aangeslagen. Het aanbaksel is nog zichtbaar, zelf nà goed afwassen. Wat is de oplossing om dit te voorkomen, of proper te maken aub.
  Graag een seintje, dank bij voorbaat, Josiane

 3. @DJ Bruno en @Josiane

  Piet Huysentruyt zal op dit blog geen vragen beantwoorden, Brutsellog is namelijk gewoon een blog waar ik alleen aan werk. Ik heb verder geen connecties met Piet Huysentruyt (jammer genoeg)

  Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.