Jamie Oliver Sainsbury Commercial


Niet op de Nederlandse tv maar wel op de Britse commerciele tv. Jamie Oliver die producten van de supermarktketen Sainsburys aanprijst in een Charles Dickens kerstomgeving. Dit weekend, 15 & 16 december, kan je in Deventer weer Dickensfestijn bezoeken. Het festijn brengt Deventer terug naar de Victoriaanse tijd, van grote tegenstellingen in rijkdom en armoede. Deventer is ook bekend om zijn koek en voor het Deventer Koekwinkeltje wordt op zondag ter plekke koek gebakken door Jb Bussink en is ook de speciale Scrooge cake verkrijgbaar en ook is er volop Engelse punch, gepofte kastanjes tot vers gebakken wafels verkrijgbaar. Kijk op de site van het Dickensfestijn voor meer activiteiten en voor de bereikbaarheid!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.