Brugse Chocolademarkt

brugse chocolademarktIn 2008 geen Choco-Late festival in Brugge, dit festival wordt nu eens in de jaar gehouden en in 2009 is de 3de editie van Choco-Late aan de beurt. Maar Brugge is nu eenmaal de stad van de chocolade en daarom is er op 9 en 10 februari een chocolademarkt. De maar liefst 47 Brugse chocolatiers zullen op deze markt allemaal een stand krijgen. De andere chocolatiers uit andere plaatsen en landen zullen dus een jaar moeten wachten. Op de chocolademarkt gaan de Brugse chocolatiers een wereldrecord zetten. Dit zal het grootste chocoladehart worden, want een paar dagen later is het natuurlijk valentijnsdag. Voor maar 2 euro entreegeld kan je al het lekkers bekijken, wellicht proeven en natuurlijk kan je op de chocolademarkt al dat lekkers ook kopen voor je geliefde!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.