Week van de Gastronomie

In het MECC Maastricht is het in de week van maandag 21 januari tot en met zondag 27 januari 2008 ‘De Week van de Gastronomie’. Van 21 januari tot en met 23 januari is het de beurt aan de exclusieve beurs European Fine Food Fair. De basis van deze exclusieve foodbeurs wordt gevormd door verse, natuurlijke en ambachtelijk bereide producten van de hoogste kwaliteit. Op demopleinen worden voortdurend demonstraties gegeven door de creme de la creme van de culinaire wereld met de kwaliteitsproducten van de deelnemers. Ongeveer te gelijk met de European Fine Food Fair is ook de BBB Horecavakbeurs, de BBB is zelfs een dag langer tot en met 24 januari. De BBB is een van de oudste horecavakbeurzen die voor de 54ste keer gehouden wordt. Het is een beurs waar de horecaprofessional alles vindt op zijn vakgebied en een goede ontmoetingsplaats om te netwerken en om aan kennisoverdracht te doen. Van vrijdag 25 januari tot en met 27 januari is het MECC Maastricht het domein van de 2de editie van de beurs Puur. Ontdek als bezoeker de geheimen van de keuken. Tijdens Puur vinden er diverse workshops, seminars en demonstraties plaats. Verschillende koks geven de nodige tips & tricks. Er zijn proef- en smaaklessen, proeverijen, wedstrijden en presentaties. Een beurs voor elke ‘Foodie’ die van lekker eten als hobby heeft.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.