Kookspelletjes

kook spelVoor koken hoef je echt niet alleen in de keuken te staan. Het kan ook gewoon op je pc met vele online ‘cooking games’. Neem eens een kijkje op deze sites Games2Girls, Barbie Dress Up, Cooking247, PBM Cube en er zijn er natuurlijk nog veel meer zoals op de Nederlandstalige sites ‘Koekhappen’ en Lekker Belangrijk. Maar ook voor de Nintendo DS en Wii zijn er kookspelletjes, “Cooking Mama” en “Cooking Mama 2” met recepten die je moet ‘bereiden’, Cooking Mama die je adviezen geeft als je een foutje maakt en kookwedstrijden, Happy Cooking, vrolijk koken met je buurmeisje, Ratatouille (voor bijna alle platforms) waarbij je als Remy op missie gaat. Of je er echt koken mee kan leren kan je je afvragen, maar koken zonder afwas en andere rommel is ook best fijn (alleen jammer dat je ook niets te eten krijgt).

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.