Kerst in de Supermarkt


De strijd om de klant is weer losgebarsten. Nu niet met lager en nog lagere prijzen. Nee nu met de Culinaire kerstboodschappen en de Culinaire kerstglossy’s van de supermarkten. C1000 heeft een hele lijn culinaire kerstproducten genaamd C1000 a la Maison, Albert Heijn pakt weer uit met hun Excellent producten en Plus komt met de Appetit lijn. Deze supermarktketens houden deze week (Albert Heijn tussen 11 en 13 december, C1000 op 11 december en Plus de gehele week) ook speciale proeverijen met allerlei producten uit hun culinaire kerstlijn. Ook andere ketens ontwikkelen hun eigen culinaire lijnen. Super de Boer is al weer een tijd bezig met de Superieur lijn , Jumbo Supermarkten heeft de Jumbo Exclusief lijn vanaf 13 december weer in de schappen liggen.  Maar het draait niet alleen om de speciale productlijnen deze kerst. Een rondje langs de verschillende supermarktketens levert een aantal gratis kerst kookmagazine’s op met natuurlijk veel over de speciale kerstproducten maar ook met veel kerstrecepten en veel tips om de kerstdagen geslaagd te maken. Nu zijn verkrijgbaar de Allerhande van de Albert Heijn, C1000 kerstmagazine, Kerst zonder Stress van Dekamarkt, Boodschappen (Boni, Plus, Hoogvliet, Jumbo, Golff, Em-Te, E-markt, CoopAttent en Poiesz Supermarkten en Lekker Leven van Super de Boer. Kijk ook voor proeverijen bij de lokale slager, kaasboer of groentenboer, je hebt namelijk grote kans dat ook zij een proeverij organiseren voor hun klanten.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.