Films over Koken & Eten


Nou ja koken, films waar eten centraal staat als je een beetje rondsnuffelt zijn het er best veel. Ratatouille, de laatste Disney-Pixar film waarbij een rat “Remy” wil gaan koken in de grote mensenwereld. Eden, een excentrieke chef de cuisine probeert hij met zijn charmes het hart te winnen van serveerster Eden. Echter heeft zij thuis de zorg over haar dochter van 5 met het downsyndroom, Chocolat, een nieuwkomeling heeft een magische gave wat betreft chocolade, Ober, een ober die zijn leven zat wordt en de scenarioschrijver vraagt zijn leven te herschrijven, Super Size Me, documentairemaker Morgan Spurlock eet 30 dagen niets anders dan McDonalds, Charlie and the Chocolat Factory, een prijsvraag om een kijkje te nemen in een chocoladefabriek waar eigenlijk nooit iemand mag komen en No Reservations, Kate is een chefkok, krijgt de zorg over haar 9-jarig nichtje en moet ook nog eens wedijveren met de nieuwe sous-chef. No Reservations is een afgeleidde van de Duitse film Bella Martha. Dit zijn maar een paar films waar eten de hoofdrol speelt maar er zijn nog veel meer films die het bekijken waard zijn door de ware “Foodie”. Op MovieMeter staan heel veel films, al dan niet over eten, die uitgebracht zijn. Daar kan je op zoektocht gaan en nog veel interessante titels vinden van “foodie” films. Heb je al een titel, laat hem dan achter in de reacties!

(127 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.