Dag van de Cateringmedewerker

BedrijfskantineHet is al weer even terug, maar ook dit jaar is er weer een nationale dag van de cateringmedewerker geweest. Veneca (De vereniging van Nederlandse cateringmedewerkers) organiseert deze dag sinds 2004, elk jaar in november wordt er daarom gevraagd om aandacht aan diegene die elke keer de koffie en thee schenkt, de drijvende kracht is achter de menige bedrijfskantines, kantines in zorg- en overheidsinstellingen en de staf zwaaien over alles wat met eten te maken heeft tijdens feesten en partijen. Speciaal voor de cateringmedewerkers is er een dag georganiseerd met een speciale lunch en de cateringbedrijven is gevraagd hun cateringmedewerkers speciaal die dag in het zonnetje te zetten en zo bezorgden directeuren persoonlijk taart bij hun werknemers, waren er kantoormedewerkers die een dag mee draaiden in de catering en kregen de medewerkers gadgets als kookagenda’s, schorten en shoppers. Volgend jaar weer? Zeker!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Dag van de Cateringmedewerker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.