Smaakwereld 4/2007

Smaakwereld 4-2007Eigenzinnig over eten en drinken, dat is Smaakwereld. Het coververhaal is kalfsvlees. Hoe hoort het? Smaakwereld is in gesprek met Gerda Verburg, minister van landbouw, natuur en voedselkwaliteit. Wat is haar mening over voeding? En kijk mee in de keuken van stichting Fatima, die met het project koksmaatje verstandelijk beperkte bewoners leren zelf te koken. In Smaak junior een bezoekje naar de dropfabriek. Voor de rest de lekkerste kookboeken zijn weer gelezen, van alles over witte thee en meer over oesters en Label Rouge. Nieuwsgierig? Snel naar je boekhandel!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.