BBC GoodFood December 2007

BBC GoodFood December 2008Dubbeldik leesplezier met dit nummer van BBC GoodFood. Dit nummer staat geheel in het teken van Kerst met natuurlijk alle recepten voor een super kerst. Recepten met stap-voor-stap instructies, vooraf te maken recepten en nieuwe ideeen. Maar ook de leukste kerstlekkernijen en keukengadgets die zo te koop zijn in de winkel. Stap samen met Tana Ramsay in de kinderkeuken, leuke recepten om samen met de kids te maken, lekkere Aziatische recepten voor een avondje met vriendinnen, 15 idee├źn wat je op een snelle toastje kan serveren en de beste kookboeken om met kerst cadeau te geven. Lezen dus!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.