Olive December 2007

Olive December 2007Recepten om de show mee te stelen of toch maar vluchten om de verplichtingen met kerst niet te hoeven doen… Maak maar je keuze in dit nummer van Olive. Snelle recepten voor de kertsdagen, 3 hoofdgerechten voor vegetariërs en kleine wondertjes om mee uit te blinken. Maar ook de beste restaurants in Groot Brittanie om daar je van de kerstdis te genieten en zie je de verplichtingen rondom de kerstdagen helemaal niet zitten dan heeft Olive de beste uitstapjes zoals snelle trips naar Florence, Parijs en Kopenhagen. Speciaal zijn de 24 uur met Galton Blackiston, bekend van tv van onder andere Great British Menu and Food Poker. Snel ideeen opdoen voor jouw perfecte kerst, dan snel deze dikke Olive bemachtigen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.