delicious. December 2007

delicious. December 2007.December Delight en een December Cadeau bij het december nummer van delicious. Maastricht is de stad die wordt bekeken door een culinaire bril. De leukste kookwinkels, restaurant, traiteurs en noem maar op van deze bourgondische stad. Aandacht voor het nieuwe kookboek van Nigella LawsonNigella Express” met een paar lekkere recepten uit dit boek. Voor feestelijke hapjes en gebakjes kijkt delicous. naar Parijse patisserie, eclairs, galette aux pommes, nu kan jij het zelf ook maken. Bill Granger kookt voor een avondje tv-kijken. Een tosti, noedels met currygarnalen zijn enkele voorbeelden die je makkelijk kan maken en ook makkelijk voor de tv kan eten. En hij is er de delicious. kerstbox! Samengesteld door Victor Russo met Italiaanse producten. delicious. zou delicious niet zijn als er niet gekookt werd met deze producten. Voor al deze producten uit de delicious. kerstbox krijg je recepten voor een vijfgangendiner! Ben je al nieuwsgierig naar de verdere inhoud van dit nummer of naar het cadeautje…? Sprinten naar de winkel!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.