Food door Christian Teubner

Ontdek de wereld van verse en voortreffelijke producten: de verrassende verscheidenheid van levensmiddelen, die in keukens over de hele wereld wordt gebruikt. Dat verteld de omslag. Food is een naslagwerk met alle voedingsmiddelen, alle soorten vis, vlees, groenten, kruiden, fruit enzovoorts staan met foto en toelichting in dit boek. Daarnaast veel achtergrondinformatie over dieren en planten en tips voor in de keuken. Het is een ware ontdekkingstocht al lezend door dit boek. Je ontdekt zoveel nieuwe soorten en hun mogelijkheden. Dit is een boek welke bij iedere foodie in de boekenkast hoort te staan.

Titel: Food
Auteur: Christian Teubner
Uitgever: Teubner
Verschijningsjaar: 2006
In opdracht van: Metro
ISBN: 9789044324297
Winkelprijs: 45,00

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.