Eten Enzo door Janneke Vreugdenhil

Eten en zo Janneke VreugdenhilEen kookboek vol recepten van haar blog bij NRC.Next. Eten Enzo is de verzameling van een groot aantal recepten van Janneke Vreugdenhil’s blog Koken Etc. Het kookboek is een boek met recepten voor doordeweek, recepten waarbij je dus niet te veel hoeft na te denken, die binnen no time op tafel staan, ideale recepten voor mensen die naast koken nog tientallen dingen moeten doen. Maar dat zijn niet de enige recepten die je in dit kookboek kan vinden, ook recepten waarbij het niet zo snel gaat, meer uitdagender is, dus voor als je echt de tijd hebt om te koken (of als je iets speciaals op tafel wil zetten voor je gasten). Het boek is ingedeeld in de 4 seizoenen, lente, zomer, herfst en winter, met elk zijn specifieke recepten en zijn eigen anekdote. Het ingredientenlijstje kan je uitscheuren en meenemen als je boodschappen gaat doen. Denk je die lijstjes kwijt te raken? Ook daaraan is gedacht door een enveloppe achter in het boek waar je al je boodschappenlijstjes in kan bewaren. Grappig is dat het kookboek niet standaard is met zijn bladzijde formaat (de foto’s zijn op grotere pagina’s, de recepten op kleinere met afscheurbare boodschappenlijstjes en de anekdotes over de gevoelens van de verschillende seizoenen nog kleiner) en handig zijn de 4 lintjes want tja al lezende kom je heel veel lekkers tegen. Omdat dit een kookblogboek is zijn de reacties van de lezers niet vergeten en maakt het net dat beetje extra. Volg jij ook Koken Etc? Dan snel naar de boekhandel.

Titel: Eten Enzo
Auteur: Janneke Vreugdenhil
Uitgever: The House of Knowledge
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789085104346
Winkelprijs: 26,50

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)