De Smaak van Kaas door Stefaan van Laere

De smaak van kaas stefaan van laereIedereen houdt wel van kaas. In de smaak van kaas wordt veel uitgelegd over de kazen uit verschillende landen, het maken van kaas, de soorten kaas, verschillende combinaties van kaas, waar moet je op letten bij het kopen van kaas en waar vind je de Belgische kaasmusea.

Daarnaast geven de chefs van verschillende restaurants hun favoriete recepten met kaas. De Belgische kazen worden vertegenwoordigd door Guy van Cauteren van het Laurierblad, Nederlandse kazen vertegenwoordigt door Edwin Vinke van de Kromme Watergang. De recepten met Franse kazen komt voor rekening van restaurant Benoit Dewitte, Zwitserse kaasrecepten komen van Chalet Gruyere, Spaanse kaasrecepten van L’Homard Bizarre, Italiaanse kaasrecepten komen van Heyse Kitchenart Britse recepten komen van de Cluysenaer en recepten met geitenkaas van het Hofke van Bazel.

Culinaire kaasrecepten nu bij je zelf op tafel! Gepassioneerde koks aan de gang met hun kazen en dat kan je proeven. Lukt het je niet om de recepten zelf te maken dan kan je natuurlijk ook langs alle restaurants gaan. De adressen worden allemaal genoemd in dit boek! Elke kaasliefhebber hoort dit boek van Stefaan van Laere in zijn kast te hebben!

Titel: De Smaak van Kaas
Auteur: Stefaan van Laere
Uitgever: Davidsfonds
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789058264756

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “De Smaak van Kaas door Stefaan van Laere

Reacties zijn gesloten.