Olive November 2007

Olive November 2007Olive in november: Eet je weg rond de wereld: Kaapstads Food hotspots, Brussel – de 48-uurs eetgids, Turkse lamstaartjes, Chinese kip noodlesoep en een 1-uur Frans bistromenu. Genoeg keus voor een rondje wereldhappen. Heb je het druk? Olive heeft makkelijke en snelklaar recepten: binnen 10 minuten op tafel! Wil je uitblinken in de keuken? Gordon Ramsay maakt mini peer tatins, John Torode heeft een heerlijk recept voor een 5-uur lam of maak je liever Theo Randall’s risotto. Naast al dat lekkers ook the Olive top 50 in keukenuitrusting en milieubewust foodshoppen, 8 tips van Sheila Dillon van the Food Programme.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.