delicious. November 2007

delicious. November 2007Twee voor de prijs van 1. Het november nummer van delicious. krijg je dus 2x een ervan is gehuld in een mooi papiertje en kan je cadeau doen aan iemand die ook veel van koken houdt. Dit nummer van delicous. staat in het teken van Spaans temperament. Bill Granger is op tapas tour, de vernieuwende chefs in Catalonie en Baskenland en de culi-reis naar Jerez met Heston Blumenthal. Veel aandacht is er voor het nieuwe boek van Jamie Oliver: Thuis bij Jamie, delicous. geeft een voorpublicatie van een aantal van de nieuwe recepten uit zijn boek. Merijn Tol en Nadia Zerouali hebben voor Pink Ribbon een speciaal rose ontbijtje bedacht, met extra veel energie en weerstand! En natuurlijk vindt je ook de maandelijkse column’s en rubrieken weer terug in deze delicious.! Vervagen je herinneringen aan je vakantie in Spanje, dan kan je met dit nummer wat herinneringen ophalen in je eigen keuken.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.