BBC GoodFood November 2007

BBC GoodFood November 2007November! De tijd voor stoofpotten. GoodFood heeft heerlijke recepten om vooraf te maken en eventueel in te vriezen. Voor je het weet is het Kerst, GoodFood heeft alvast recepten om je al klaar te maken voor kerst, bak je cake en maak je pudding. De celebrity chefs hebben ook in de keuken gestaan en hebben heerlijke recepten bedacht. Gary Rhodes komt met stijlvolle Indiase gerechten, James Martin heeft een seizoens lunch, Gordon Ramsay maakt een chocolade marquise en Rachel Allen is bezig in haar familie keuken en showt het aan GoodFood. Daarnaast 10 manieren voor maaltijden met aardappels, Gregg Wallace kiest deze maand voor uien, appels en clementines. Een lekker dik nummer om lang doorheen te bladeren!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.