Smaakwereld 3/2007

SmaakwereldNummer 3 van Smaakwereld is weer uit! Natuurlijk weer met eigenzinnige reportages over eten en drinken. In dit nummer Power to the pieper, een reportage over de Opperdoezer ronde. Hero Stam verteld honderduit over de Opperdoezer Ronde. En in de vaste rubriek Keukenbrigade verteld de keukenbrigade over de eendracht bij restaurant Tante Koosje en over hun chef Roland Veldhuijzen. Smaakwereld is ook in gesprek met Kees Huijbregts, knoflookteler, hij verteld alles over knoflook, als ware professor weet hij er alles over. Misschien ken je het 1e ziekenhuiskookboek al, Cucina Catharina, Smaakwereld heeft een reportage over de keuken van het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Zoals atijd heeft Pierre Wind in Smaak junior weer een proef klaar. Naast alle leuke items weer een uitgebreide culinaire agenda voor september tot en met december, Gespot met het leukste van de culihebbedingetjes en de wijncolumn van Udo. Genoeg te lezen weer over al het lekkere op eet- en drinkgebied.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.