Olive Oktober 2007

Olive Oktober 2007Het oktobernummer van Olive zou je alleen al kopen om de cover, heel chique en toch simpel een peer met chocoladesaus. Olive heeft natuurlijk nog meer recepten voor chique en toch simpele chocoladedesserts. Maar het is niet alleen chocolade Gordon Ramsay leert je pasta maken en geeft zijn recept prijs voor wilde paddenstoelen ravioli. Je krijgt 3 verschillende recepten met bloemkool. Verder de Spanje special met tapas recepten en een inwoner van Barcelona laat de leukste plekjes van de stad zien, en wat moet je nu bestellen in een Spaans restaurant? Daar krijg je in deze Olive een antwoord op. Heb je nog niks gepland voor oktober? Olive heeft 15 dingen die je echt moet doen in oktober van truffel jagen in Toscane tot eten bij de Parijzenaren thuis! Heerlijk leesvoer nu het weer vroeger donker wordt!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)