BBC GoodFood Oktober 2007

BBC GoodFood Oktober 2007103 geteste recepten in GoodFood oktober, nieuwe idee├źn en verse smaken. Je kan er bijna niet omheen maar John Burton Race en Angela Hartnett maar BBC’s nieuwste kookprogramma Kitchen Criminals is een regelrechte hit. In deze GoodFood krijg je een exclusief voorproefje van het Kitchen Criminals kookboek “How to crack an egg”. De recepten heb je wellicht ook voorbij zien komen in het programma. Daarnaast ‘het-kan-niet-verkeerd-gaan’ kiprecepten, die nog lekker zijn ook! Koken met wilde paddenstoelen en het collegejaar is weer begonnen, dus speciale recepten voor studenten! Kook je gewoon voor je plezier? Dan de lekkerste chutney recepten, de heerlijkste recepten met appel van de GoodFood lezers en stylish verantwoordde recepten voor bij de “afternoon tea”. Uren leesvoer met dit nummer van GoodFood!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)