delicious. Oktober 2007

delicious. Oktober 2007Aan tafel! delicious. heeft in het oktobernummer meer dan 70 tongstrelende recepten. Jamie Oliver heeft een makkelijk herfstmenu, Jill Dupleix kookt eenvoudig Japans en met tutti frutti tover je de lekkerste heerlijkheden op tafel. En wat nog meer? Herman den Blijker brengt 25 otober 2007 zijn 2de boek uit: Herman! Cor Hospes praat met Herman en je kan zelf al een voorproefje nemen uit zijn nieuwste boek. delicious. ging ook mee met de leerlingen van Fifteen Amsterdam, het schoolreisje ging naar Umbrië Italië. Je ziet ze overal weer liggen de pompoen. Nigella Lawson weet wel wat ze er mee kan doen, van stoofpotje tot pannenkoekjes het kan allemaal met pompoen! Natuurlijk staat er nog veel meer lekkers in deze delicious. en kan je volgend jaar niet zonder delicous.? Vanaf 4 oktober 2007 is de 1e delicious. agenda 2008 te koop!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.