delicious. September 2007

delicious. September 2007In de nieuwste delicious. de smaakwedstrijd: mannen versus vrouwen. Mister Kitchen (Daan Faber en Maarten Hoekstra) tegen Nadia Zerouali en Merijn Tol. Wie maakt het beste en lekkerste delicous.diner klaar? Dat mag de lezer beslissen! Verder heeft Jamie Oliver lekkere lichte zomergerechten voor de hele familie, Jill Dupleix kookt bistro klassiekers, Eke Marien maakt de lekkerste kipgerechten en Bill Granger is helemaal gek van chocolade en heeft recepten voor de lekkerste brownies en chocolademakronen. En wat kan je nog meer in deze delicious, verwachten? Cor Hospes aan tafel met Pierre Wind, culigids neemt je mee naar de Franse streek Orne en laat je de lekkerste culi-adressen zien en in lifestyle beleef je de smaken van Marokko. genoeg om te lezen, te proberen en te proeven!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.