BBC GoodFood September 2007

BBC GoodFood September 2007Het septembernummer van GoodFood staat in het teken van ‘seasonal home cooking’ dus koken met seizoensproducten zoals tomaten, peren en pruimen. Zo heeft GoodFood 10 verschillende recepten met cherrytomaten. Maar ook een snel crunchy dessert met pruimen, of de pruim-pistache cake. Leuk is het item over hoe je zelf knoflook kan kweken, en dat is eigenlijk heel simpel. Overal in dit nummer vind je groene blaadjes, deze geven aan dat dit artikel een bijdraagt aan een groener leven, dus meer biologisch, haal je producten dichtbij huis, gebruik seizoensproducten etc etc, GoodFood geeft je verschillende tips. Lezen geblazen!!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.