Olive September 2007

Olive September 2007Noodle time! in het september nummer van Olive! Denk dan aangefrituurde noodles, noodle soep of een noodle salade. Wat eet je in september, Olive heeft de beste supermarkten en boerenmarkten afgelopen en heeft recepten met de seizoensproducten zoals tomaten, bloemkool en mais. Erg verleidelijk om te maken is de chocolade cake, alleen al het leven van het recept doet je watertanden. Naast de chocoladecake ook een smaaktest met chocoladerepen. Welke is het lekkerst?? Olive gaat niet alleen over koken, maar ook over uit eten en culinaire reizen. De 10-trucs om je rekening hoger te laten uitvallen worden ontmaskerd! De culinaire reis gaat het Zuid Indiase Kerala en 15 “foodie” redenen om naar het Franse streek Elzas te gaan. Uren leesvoer weer met deze Olive!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)