delicious. Augustus 2007

delicious. Augustus 2007Het delicious.-augustusnummer staat in het teken van buiten geluk. Dat betekent een extra BBQ bijlage, een kijkje in de buitenkeuken van meesterkok Riny van den Oord en Bill Granger die van alles op z’n Autralisch gaat roosteren. Daarnaast ook de meest lekkere vanilledesserts, super hamburgers uit het restaurant de Burgemeester en Jamie Oliver die dit keer vegetarisch kookt. Zoek je nog een leuk uitstapje voor je vakantie, delicious. laat je de leukste culinaire plekjes van Gent zien. Tana Ramsay wordt geinterviewd over haar eerste kookboek en daaruit worden lekkere kinderfeestrecepten gepresenteerd. Al zin gekregen om te lezen?

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.