BBC GoodFood Augustus 2007

BBC GoodFood Augustus 2007Easy Entertaining is het thema van het augustus nummer van GoodFood magazine. 35 pagina’s met super recepten voor luie dagen: relaxed holiday cooking. Een niet-koken etentje, met gerookte zalm, venkel-walnoot salade en een niet in de oven chocoladetaart. John Torode laat zijn perfecte pasta proeven. Gordon Ramsay laat je stap-voor-stap zien hoe je de lekkerste zomer vruchten meringues maakt en ook in deze GoodFood het recept voor de klassieke scones van Jane Hornby. De favoriete zomerse lekkernij wordt getest: ijs en natuurlijk alle nieuwe snufjes, apparaten voor in de keuken en de beste wijnen hebben weer een plek in dit nummer. Read It!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.