delicious. Juli 2007

delicious. Juli 2007Zomerse smaken in het julinummer van delicious. Annabel Langbein maakt zomerse salades uit haar nieuwste boek Fresh, Bill Granger een lekker snel op weg menu (inpakken & wegpakken) en Nigella Lawson verteld je meer over het Italiaanse eetparadijs met bijbehorende recepten. In de kidskeuken worden de kids op pad gestuurd met een hengel en maken ze van hun vangst een maaltijd. Zomerse zuivel, lichter van smaak gemaakt door het gebruik van yoghurt. Jonnie Boer, van de Librije, heeft het in zijn maandelijkse column over de framboos, en Onno Kleyn smacht naar ijs. Deze maand krijg je bij de delicious. een XL-shopper. De delicious. is vanaf deze maand wel duurder geworden.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.