BBC GoodFood Juli 2007

BBC GoodFood Juli 2007BBC GoodFood staat dit keer bomvol gezonde recepten, heerlijke barbecuerecepten en overheerlijke fruitdesserts. John Torode geeft zijn recepten prijs voor zijn meest favoriete zomertaarten, Gordon Ramsay serveert een salade nicoise. Maar niet alleen deze recepten van de bekende tvkoks lees je in de GoodFood, er is ook een reportage over de Tour de France die dit jaar in London van start gaat en GoodFood heeft alvast de adressen van de beste eettentjes langs de route (mocht je gaan kijken) en een stap-voor-stap uitleg over hoe je een zomer pudding moet maken, het klassieke Britse dessert en 10 verschillende recepten met avocado’s en natuurlijk veel meer… maar dat kan je zelf gaan lezen in het julinummer!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.