Smaakwereld 2/2007

smaakwereld 2-2007Na iets meer dan een jaar in de winkel te hebben gelegen vond de redactie van Smaakwereld het nodig om het magazine een nieuw jasje te geven. Vanaf dit nummer geeft Pierre Wind smaaklessen met verschillende proefjes, erg leuk voor de kids. Alle in en outs van de zeetong, tot de bereiding aan toe en in culinair erfgoed meer over andijvie. Eetgewoontes gaan dit keer over de Fish & Chips: helemaal niet verkeerd. Kortom een magazine met veel culinaire informatie!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Smaakwereld 2/2007”

  1. Smaakwereld is niet alleen vernieuwd. Het lijkt ook nog eens het meest informatieve culinaire magazine te zijn van nederlandse bodem!

    Achtergrondverhalen, reisreportages, niet alleen de chef-kok aan het woord, maar ook zijn onmisbare brigade. Kortom: er komt veel meer kijken bij het bereiden van een uniek, perfect en smaakvol gerecht.

    Belangrijk zijn passie, inleving en drijfveren. Smaakwereld biedt u de mogelijkheid om te zien hoe een gerecht van begin tot eind ontstaat en niet alleen hoe het er uiteindelijk op uw bord uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.