Olive Juni 2007

Olive Juni 2007Naast GoodFood brengt de BBC ook het kookmagazine Olive uit, een magazine voor de moderne “foodie”. Wat heeft de Olive zoal? Natuurlijk recepten maar ook reviews van restaurants en de “foodie” reiziger. In het juni nummer vindt je de aardbeien-millefeuille van Gordon Ramsay en een Michelin-ster chef’s simpele zaterdagavond menu maar ook reviews van de restaurants van de bekende tv-koks in Groot-BrittanniĆ«? Welke tv-kok heeft het beste restaurant, en is hij er zelf ook wel? De “foodie” reiziger is op weg naar Mallorca gegaan en heeft daar van alles ontdekt. Wat is de top 10 van slechte tussendoortjes/ snacks, met de bekentenissen van bekende chefkoks waar hun echt van kunnen genieten, ook al is het niet culinair verantwoord.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)