delicious. April 2007

delicious. April 2007delicious. is de succesvolle opvolger van het kookblad Tip (Vroeger ook bekend als Tip Culinair). delicious. is ooit begonnen in Australie en heeft langzamerhand in steeds meer landen een editie uitgebracht. Je krijgt nu ook meer recepten van de buitenlands topkoks zoals Nigella Lawson, Bill Granger, Jill Dupleix en Jamie Oliver. Vaste medewerker Eke Marien is nog steeds van de partij. Je vindt er ook vaste columns in van Jonnie Boer (de Librije) en Onno Kleyn. Er worden met enige regelmaat zelfs delicious. lunches verzorgt (die je uiteraard kan bezoeken tegen een leuke prijs). delicious. gaat niet alleen over lekker eten maar ook over wijn, allerlei culinieuwtjes, culiweetjes en culishopping. In het april 2007 nummer is het thema zoals de meeste kookmagazines van april: Lekker Lente! met 5 vissuccessen van Jill Dupleix, Eke Marien kookt uit de lentekas, ladychef Yolanda’s Hollandse smaak, feestelijk zoet! en Jamie (Oliver) doet lekker makkelijk!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.