BBC GoodFood April 2007

BBC GoodFood April 2007GoodFood is een van de vele kookmagazines van Groot Brittanie en ook hier in Nederland en Belgie verkrijgbaar. Een magazine met veel recepten van de BBC tv-chefs zoals James Martin van Saturday Kitchen Live en John Torode van Masterchef. Je leest de laatste nieuwtjes over de BBC kookprogramma’s. Een veelzijdig kookmagazine met voor iedereen wat wils… Een leuk blad voor als je geen probleem hebt met het lezen van Engelstalige recepten. In het aprilnummer komt aan bod pasen met Nigella Lawson’s “Fabulous Chocolate Cake” een stuk over Feel Good: eet gezond in je 30s, 40s en 50s, en midweek idee-en: 20 minuten familiemaaltijden, heerlijke maaltijden voor een en een niet te mislukken viscake.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.