Smaakwereld 1/2007

Smaakwereld is een een culinair magazine dat 4x per jaar verschijnt. Het magazine wil de laatste informatie geven op het gebied van gastronomie, wijn, reizen en lifestyle en dan niet alleen in het magazine, maar ook via de website, met de nieuwsbrief en evenementen. Volgens eigen zeggen blijft Smaakwereld zijn lezers verrassen met “smaakmakende culinaire ontdekkingen”. In nummer 1 van 2007 lees je meer over de finale van hobbykok 2006. In heer & meester lees je meer over Rob Kapiteyn en Pim Gerritsen die samen achter het fornuis staan van restaurant Aagje Deken. Meer over de Nederlandse slak: Gris Gros en olijven & geitenkaas. Een kwaliteitsmagazine voor de culinaire fijnproever.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.