Zus & Zo door Ellemieke & Jeremy Vermolen

Zus & Zo is een kookboek met recepten op je eigen niveau. Gewoon gerechten met de voeten op de vloer of culinaire hoogstandjes. Ellemieke en Jeremy Vermolen hebben aan 22 recepten beide hun eigen draai gegeven. Ellemieke kookt met beide benen op de grond en Jeremy, chef-kok, kookt het zelfde gerecht op culinair niveau. Voor elke gelegenheid en voor elk niveau een recept. Daarnaast staan er in dit boek nog veel informatie over de gebruikte ingredi├źnten en meer over waarom eten belangrijk is voor broer en zus Vermolen. Ook de Keurslager heeft meegewerkt aan dit boek en daarom is er een speciale actie van 3 tot en met 22 maart 2008 bij je Keurslager. Je kan het boek dan kopen voor 9,99 of als je 5 stempels hebt voor maar 4,99. Natuurlijk zolang de voorraad strekt!

Titel: Zus & Zo
Auteur: Ellemieke Vermolen & Jeremy Vermolen
Uitgever: Top of Mind
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789078101031

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.