Wokken met Lonny door Lonny Gerungan

Wokken met Lonny L. GerunganWokken met Lonny de lekkerste gerechten uit de Aziatische keuken. De wok is tegenwoordig niet meer weg te denken in de keuken. Zeker voor snelle en simpele gerechten is de wok erg handig. Maak met verschillende ingrediënten uit de toko, supermarkt, slager of groenteboer overheerlijke gerechten. Verschillende technieken komen aan bod zoals roerbakken, frituren, koken, roken, stomen en stoven het kan allemaal met de wok. Duidelijke recepten met mooie foto’s. Maak met dit boek wokken tot een culinair avontuur.

Titel: Wokken met Lonny
Auteur: Lonny Gerungan
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789059561021
Winkelprijs: 7,90

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.