Wining & Dining 1/2007

Tijdschrift voor fijnproevers, dat is Wining & Dining. Een luxe magazine met alles over wijnen “Wining” en alles over de culinaire wereld “Dining”. Met een rubriek als de etalage met allerlei nieuwe dingen op het gebied van wining & dining. De gerechten die genoemd worden in de artikelen worden veelal verzameld en gepubliceerd achter in het magazine in het “receptenboek” . Wining & Dining verschijnt 4x per jaar en er zijn geregeld verschijnen er ook specials rond 1 bepaald thema. In Wining & Dining 1-2007 is het thema “Lentekriebels”. Er is een interview met Gordon Ramsay, getest worden de Zuid-Afrikaanse wijnen en een onderwerp over twee topkoks een passie: Partick ’t Hart en Herman den Blijker. Aan recepten kan je onder andere verwachten: gebakken asperges met sherry en geitenkaas, appelsoep met mint en chilisoesjes met groentencurry. Voor iedereen wat wils!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.