Wining & Dining 1/2008

Wining & DiningLekker Lente! is het thema van de nieuwe Wining & Dining. In keukengeheimen kookt Mario Ridder van restaurant de Zwetheul voor Esther Hart en na het eten aan de ‘chefs table’ volgt een interessant gesprek. Waar moet je deze keer zijn volgens ‘Foodiesteps’? Dat is Rotterdam. Wining & Dining laat de leukste en lekkerste adressen zien in Rotterdam. In Food & Travel gaat de reis iets verder, dit keer wordt het portugal van de porto bezocht. Binnenkort verschijnt het tweede boek van Sophie Dudemaine ‘taarten en salades’, in dit nummer een interview met de bekende kokkin uit Frankrijk. Daarnaast bevat de Wining & Dining een keur aan recepten en is er nog veel meer te lezen en te winnen want wat dacht je van een fotoshoot je eigen feestmenu die daarna geplubiceerd wordt in de Wining & Dining?

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.