Wining & Dining 4/2007

wining dining 4-2007Al bijna 10 jaar in de schappen, Wining & Dining. Deze keer is het thema winterkost. Maak eigenwijze stamppotten zoals een spruitjesstamppot of de venkelstamppot. Natuurlijk ook twee speciale feest menu’s om smakelijk de feestdagen door te komen. Jack van Gelder zit aan tafel met Mario Uva van Ristorante Mario Uva. De leukste culi-adressen in Luik. Je krijgt ook een voorproefje uit het laatste boek van James Martin “dessert” en meer over een kookworkshop in Bali. In wijn & spijs aandacht voor het topwijnhuis Rosemount Estateuit Australie. Een lekker leesblad met heerlijke verleidingen.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.