Wining & Dining 3/2007

wining dining 3-2007De blaadjes beginnen alweer van de bomen te vallen, en nummer 3 van Wining & Dining staat in het teken van herfstbladeren Thea Spierings maakt in haar column dan ook iets lekkers uit het herfstbos: chocolade-kastanjetaart. En wat past er nu niet beter bij de herfst dan comfort food. Wining & Dining heeft de recepten voor de lekkerste ovenschotels en cakes, bovendien staat er in dit nummer een interview met Ainsley Harriott over zijn nieuwe boek feel-good kookboek. Maar dat is echt niet alles! Natuurlijk ook meer over Wining, Wining & Dining test de beste Australische wijnen en gaat op reis in binnenland, de leukste ‘foodie’ plekjes in Arnhem en in het buitenland worden Praag en Maleisie bekeken door de ogen van een ‘foodie’. Kruip lekker bij de open haard en lees dit nummer!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.