Wind in de Eetfabriek door Pierre Wind

Pierre Wind is samen met journalisten Lars Hamer en Mirjam Bosgraaf voor het tv-programma ‘De Eetfabriek’ in de wereld van de voerindustrie gedoken. Hiermee hebben ze allerlei weetjes, quotes, nieuwtjes en vergeetjes opgespoord zowel in woord als beeld. Om er ook nog wat kokologie aan toe te voegen wordt het boek versterkt door recepten, de klassieke (en ook wel gejatte) recepten en nieuwe Windriaanse recepten. En Pierre Wind heeft voor dit boek zelf het knopje van het fototoestel gevonden en heeft verrassende foto’s geschoten. Een kleurrijk boek met allerlei dingen over eten en de geschiedenis ervan die je nog niet wist.

Titel: Wind in de eetfabriek
Auteur: Pierre Wind
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2000
ISBN: 9789043901680
Winkelprijs: 3,90

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.