Wind aan de Kook door Pierre Wind

Pierre Wind’s culinaire zielenroerselen verzameld in het boek Wind aan de kook. Kook bijvoorbeeld een kippakketje onder de motorkap, afhankelijk van het type auto, en de snelheid is het gerecht na 50 kilometer gaar. Of maak een ontbijtkoeksaus of een dropsoepje. Veel vreemde maar lekkere recepten. Leer van de ditjes en datjes door het hele boek en lees vooral de zielenroerselen van Wind. Durf je het al aan om een receptje te proberen?

Titel: Wind aan de kook
Auteur: Pierre Wind
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 1999
Winkelprijs: 8,50

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.