Wat Je Eet Ben Je Zelf door Gillian McKeith

Wat je eet ben je zelf gillian McKeithHet boek van de gelijknamige tv-serie Wat je eet ben je zelf, wat te zien is in Nederland bij RTL4. Gillian MacKeith is een dieetgoeroe, en neemt in haar serie mensen onder de loep met een verkeerde eetgewoonte. Met aanpassingen in je dieet kan je al grote veranderingen waarnemen. Je gaat afvallen, maar je gaat je ook beter voelen. In dit boek legt Gillian veel symptomen uit, die te maken kunnen hebben met een verkeerde eetgewoonte. Natuurlijk legt ze uit wat je beter kan eten om dit symptoom te verhelpen, en wellicht helemaal uit te bannen. De recepten zijn gebaseerd op natuurlijke voeding zoals adukibonen en zeewier en ga zo maar door. Voor veel mensen zijn de recepten wellicht een hele verandering op hun dagelijkse kost. In de serie gooien de kandidaten hun eetgewoonten rigoureus om, maar met de tips uit dit boek kan je ook een heel eind komen met een gezonder leven. Lees de verhalen van patiënten van Gillian MacKeith, leer van alles over de symptomen en wat je er tegen kan doen, probeer de recepten en volg de oefeningen. Als je er dan nog niet genoeg van kan krijgen heeft Dr. MacKeith ook het boek Wat je eet ben je zelf – Kookboek uitgebracht met nog meer recepten.

Titel: Wat je eet ben jezelf
Auteur: Gillian McKeith
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2005
Winkelprijs: 9,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Wat Je Eet Ben Je Zelf door Gillian McKeith”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.