Voor Altijd Zomer door Nigella Lawson

Voor altijd zomerVoor Altijd Zomer! Nou in Nederland willen de zomers nogal eens wisselvallig zijn… Met de recepten uit dit boek hou je de zomer in de keuken. Zelfs op een gure regenachtige dag. Veel recepten uit de Spaanse, Italiaanse en Marokkaanse keuken kan je vinden in dit boek. Van groenten tot vis, van vlees tot desserts alles heeft een vleugje zomer. Met als afsluiter een hoofdstuk gewijd aan zomerse drankjes tover je zelf de zon weer in de keuken (met een beetje hulp van Nigella!)

Titel: Voor altijd zomer
Auteur: Nigella Lawson
Uitgever: Contact
Verschijningsjaar: 2003
Winkelprijs: 19,95

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.