Volkorenbrood.nl door Fred Tiggelman

Volkorenbrood.nl fred tiggelman Nicole Willemse & Willemse, NBen jij ook een echte thuisbroodbakker? Doe je het ook nog eens zonder broodbakmachine? Dan is het boek volkorenbrood.nl helemaal het voor je. De eigenaar van de beroemde Amsterdamse bakker de Hartog, Fred Tiggelman, heeft allerlei broodrecepten verzameld. Natuurlijk het recept voor volkorenbrood, maar ook een hartig broodje: de kaasrol, taaitaai, suikerbroodje of een boerenstokbrood. Tips voor het maken van het deeg, in duidelijke stappen en als je dat niet snapt kan je altijd naar het filmpje op de site van volkorenbrood.nl. Haal gelijk je volkorenmeel en gist in huis en maak de heerlijkste broden!

Titel: Volkorenbrood.nl
Auteur: Fred Tiggelman
Uitgever: De Kookboekhandel
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789080568433
Winkelprijs: 19,90

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)